Οι κανόνες του GreekLime!

  Μοιραστείτε
  avatar
  polopss
  Administrator
  Administrator

  Αριθμός μηνυμάτων : 789
  Ηλικία : 39
  Location : Athens
  Registration date : 28/04/2008

  Οι κανόνες του GreekLime!

  Δημοσίευση από polopss Την / Το Τρι Αυγ 26 2008, 08:04

  Oι κανόνες του forum είναι επιθυμητό να είναι όσο πιο λίγοι γίνεται και πιο κατανοητοί. Αφορούν θέματα συμπεριφοράς στις συζητήσεις του site.

  ΚΑΝΟΝΕΣ


  1) Απαγορεύεται το ποστάρισμα πορνογραφικού υλικού ή (ακόμα χειρότερα) ανήλικου πορνό.

  2) Απαγορεύεται η αποστολή phising pm σε χρήστες του site, με σκοπό να υποκλέψουν προσωπικά στοιχεία.

  3) Να εκφράζεστε κόσμια στις συζητήσεις.

  4) Απαγορεύεται το σπαμ. Μην απαντάτε στα τόπικς σας λέγοντας "ηασδφθ" κτλ, ή άσχετες απαντήσεις.

  5) Απαγορεύεται η επίθεση προς κοινωνικές ομάδες, έθνη και απόψεις άλλων μελών. Συζήτηση στα πλαίσια του διαλόγου είναι αποδεκτή. Συζητήσεις με προκλητικό περιεχόμενο θα κλειδώνονται εκτός και αν αποφασίσουν οι mods ότι για κάποιον λόγο πρέπει να παραμείνουν ανοικτές.

  6) Το κάθε μέλος μπορεί να έχει μόνο έναν λογαριασμό. Τα trolls χρηστών, όχι μόνο θα διαγράφονται, αλλά θα υπάρχει και ban στο χρήστη.

  7) Τα link δεν χρειάζεται να μπαίνουν σε code, ωστόσο απαγορεύετε αυστηρά η οποιαδήποτε είδους διαφήμιση ή δημοσίευση site που έχει και διακινεί παράνομα υλικό που προστατεύετε από πνευματικά δικαιώματα (warez sites, torrents κτλ). Για αυτό το λόγο, θα ελέγχονται από τους Moderators όλα τα site που δημοσιεύονται στο forum και οι παραβάτες θα τιμωρούνται με απαγόρευση εισόδου, κοινώς Βan.

  8 ) Απαγορεύεται να ανταλλάσσετε οτιδήποτε με σκοπό το χρηματικό κέρδος. Απαγορεύονται τα referals.

  9) Μην αψημαχείτε με άλλα μέλη και μην επιτίθεστε στη Moderating Team. Ότι παράπονο έχετε μπορεί να εισακουστεί στην κατηγορία ''Συζητήσεις που αφορούν το Forum'' ή μέσω Pm (προτιμάτε το "Συζητήσεις που αφορούν το Forum") αρκεί να δατυπωθεί κόσμια. Και εμείς θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να σας εξυπηρετήσουμε.

  10) Προσπαθείτε ότι παρανομία βλέπετε να την επισημάνετε πριν την καταλάβουμε, βοηθήστε στο έργο μας. Δεν μπορούμε να ελέγχουμε τα πάντα...

  11) Οι Administrators και Moderators έχουν το δικαίωμα διαγραφής του μηνύματος και μετακίνησης σε όποιο forum θεωρήσουν απαραίτητο.

  12) Έχουν επίσης το δικαίωμα να απαγορεύσουν την είσοδο σε κάποιο μέλος-χρήστη αν πάλι το θεωρήσουν απαραίτητο σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας του Forum.

  13) Απαγορεύεται το ποστάρισμα υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα ή που απαγορεύεται για οποιονδήποτε λόγο να διακινηθεί. Οποιοδήποτε ποστ τέτοιας φύσεως θα διαγράφεται χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να υπάρχει και ban για το χρήστη.

  14) Άν διαφωνείτε με την απόφαση που πήρε κάποιος από την Συντονιστική Ομάδα , αν νομίζετε ότι δεν κάνει σωστά την δουλειά του ή ότι υπάρχει κατάχρηση εξουσίας, μην δημιουργήσετε νέο θέμα ή μήνυμα.
  Στείλτε πρώτα ένα προσωπικό μήνυμα στον Συντονιστή (moderator) που αφορά και εξηγήστε του τους λόγους που διαφωνείτε.
  Αν η απάντηση που λάβετε δεν σας ικανοποιήσει επικοινωνήστε με κάποιο μέλος της ΣΟ μεγαλύτερης βαθμίδας (Administrator) για να εξετάσουν το θέμα.


  Εμείς θα προσπαθούμε να εξασφαλίζουμε την ομαλή λειτουργία του forum, αλλά είναι αδύνατον να ελέγχουμε όλον τον όγκο του site. Για αυτόν τον λόγο, ο κάθε χρήστης αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη των πράξεών του. Δεν αναλαμβάνουμε ευθύνη για παράνομο ή αντικανονικό περιεχόμενο.

  Με εκτίμηση,
  GreekLime Admin Team

   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Δευ Δεκ 10 2018, 07:28